Ιστορικό

 • 1969

  Η πρώτη εταιρεία ιδρύθηκε στη Λευκωσία στην Κύπρο το 1969. Το αρχικό πεδίο της δραστηριότητας ήταν εξοπλισμός υδραυλικών εγκαταστάσεων και γενικών οικοδομικών υλικών.
 • 1980's

  Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980' η εταιρεία επεκτάθηκε και αναπτύχθηκε στην λιανική πώληση κεραμικών πλακιδίων και ειδών υγιεινής, με τον πρώτο της μεγάλο εκθεσιακό χώρο των 2500 τ.μ., στην Λεωφόρο Αθαλάσσας 106.
 • 1990's

  Την δεκαετία του 1990' η εταιρεία επεκτάθηκε στην χονδρική πώληση κεραμικών πλακιδίων, ειδών υγιεινής και άλλων συμπληρωματικών προϊόντων. Επιπροσθέτως η επέκταση συνοδεύεται από ιδιόκτητη αποθήκη 15.000 τ.μ. και καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής που παραδίδει σε κάθε γωνιά της Κύπρου.
 • 2000's

  Την δεκαετία του 2000' η εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της σε τεχνικά και οικοδομικά υλικά. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας, η εταιρεία Σοφοκλής Κυπριανού Λτδ ήταν ο Νο1 στην χονδρική και λιανική πώληση εξειδικευμένου οικοδομικού υλικού, κεραμικών πλακιδίων και ειδών υγιεινής.
 • 2010's

  Η εταιρεία παραμένει σταθερή και ακλόνητη κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, παρόλο που η κατασκευαστική βιομηχανία κτυπήθηκε σκληρά. Αυτή την περίοδο η εταιρεία αναδιοργανώνει το σύστημά της και προετοιμάζεται για τις καλύτερες μέρες.
 • 2018

  Η εταιρεία Σοφοκλής Κυπριανού Λτδ ανοίγει τον δεύτερο της εκθεσιακό χώρο στην Λευκωσία, με συνολική έκταση 2000 τ.μ., που είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος στην Κύπρο. Ο νέος εκθεσιακός χώρος είναι εξοπλισμένος με προϊόν τελευταίας τεχνολογίας και της υψηλότερης ποιότητας. Ο νέος εκθεσιακός χώρος της εταιρείας Σοφοκλής Κυπριανού Λτδ, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να παρέχει σε κάθε πελάτη την λύση που χρειάζεται.

Αποστολή & Προσέγγιση

Η εταιρεία Σοφοκλής Κυπριανού Λτδ εξυπηρετεί την Κύπρο με προϊόντα υψηλής ποιότητας από τις αρχές της δεκαετίας του 1980'. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία σε κάθε πελάτη ανά πάσα στιγμή.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματικούς συμβούλους πωλήσεων και σχεδιαστές που εργάζονται για να προσφέρουν στους πελάτες μας αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Ό, τι και αν ψάχνετε, η εταιρεία Σοφοκλής Κυπριανού Λτδ έχει την τεχνογνωσία, την ικανότητα και την εμπειρία να σας το προσφέρει και να το κάνει λειτουργικό για εσάς.

Ας συμπορευτούμε και να οραματιστούμε μαζί τις δυνατότητες.

mission_design

Σχέδιο

mission_guarantee

Εγγύηση

mission_quality

Ποιότητα

mission_supervision

Εποπτεία

mission_on_time

Έγκαιρη παράδοση


Μας εμπιστεύονται.